Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Karamellstrut

GammeldagsPosted by Eva-Lena Sun, February 27, 2011 19:54:51

Idag har jag och Emelie varit på auktion. Men jisses vad utvecklingen har gått framåt, jag vet inte om det bara är där i Valbo som man jobbar annorlunda men det började när vi kom innanför dörren och vi var tvungen att registrera oss med namn adress och personnummer om vi skulle ropa in något. Sedan satt auktionsutroparen vid ett skrivbord och hade en storbilds-tv ovanför huvudet och visade bilder på föremålen. Sedan ropade man med att vifta med sitt kundnummer och dom bara antecknade när köpet var klart, så inget spring med grejer och betalning förekom. När man skulle gå hem gick man till "kundtjänst" och visade upp sitt kundnummer då skrev dom ut en lista på det man ropat in så fick man gå till grabbarna och visa upp kvittot och dom lämnade ut det man köpt. Det var verkligen nödvändigt att vara där på visningen före kan jag ju säga.

Jag vet inte om jag tycker att det var bra eller dåligt men det var ju lungt och stilla och fort gick det men tjusningen med auktion som det var förr var liksom borta på nåt sätt.

Det här 5 liters tråget har jag inte ropat in, det har jag fått av svärmor, passar bra i butiken till strutar med gammeldags karameller.

Imorgon börjar en ny vecka!

  • Comments(0)//blog.lavendelolantliv.se/#post18