Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Bättre hälsa!

HandgjortPosted by Eva-Lena Fri, August 19, 2011 13:58:26

Det är ganska svårt att säga vad som är senaste trenden när det gäller lantlig inredning. För allt går ju hem nu det är ju bara fantasin som sätter gräns. Men en sak som har kommit stort nu senaste tiden och som man kan hitta i många inredningsaffärer. Det var en kund i från Ockelbo som tipsade mig och frågade om inte jag kunde ta hem några paket. Natrurligtvis kunde jag det. Det är Virkpaket från Frosta design. Det är hel mysiga modeller som virkas i tjocka trikå trasor, så det går jättefort att virka och så blir det oversize storlekar som jag gillar. Man köper alltså färdiga virkpaket med en modell och i paketet finns då trikåtrasor, virknål, beskrivning och virkskola.

Nu har jag fått hem tre modeller, en oval kruka till blommor eller något annat, en liten fyrkantig box och en stor tidningskorg. Jag har beställt ett skyltex av varje modell också så man kan se hur det blir men dessa skulle komma om en dryg vecka. Alltså jag har redan köpt en och börjat på kunde inte låta bli.

De tre modellerna

Här har jag börjat på en blomkruka, jättekul är det!

På paketen står att läsa:

Virkning ger goda effekter på hälsan,

Lugnare andning

Långsammare hjärtslag

Ökad hjärnstimulans och koncentration

Minskad ångest och frustration

Och vem vill inte ha de så??

  • Comments(3)//blog.lavendelolantliv.se/#post163