Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Tantbroms!

HelgpysselPosted by Eva-Lena Sun, August 14, 2011 21:33:07

Var tvungen att vistas ute idag i det härliga vädret man vet ju inte när det kommer tillbaka igen. Tog en cykeltur och plockade lite rönnbärs kvistar. Har ni sett va mycket rönnbär det blir i år. Förra året var det inget alls och då fick vi tokmycket snö så ska man lita på den gamla sägen om att "rönnbärsträdet inte orkar två bördor" så blir det lite snö i år. Fast å andra sidan har man ju hört tvärtom också att det blir mycket snö om det är mycket rönnbär.

Hur som helst var jag ut och vädrade min fina röda cykel som jag är så glad för med tantbroms på tramperna och allt. En cykelkorg i "spets" det är lite jag de. Och kolla vilken fin barnsadel jag hittade på loppis förra året. En sån som jag satt i när man var liten. Sjukt rolig! och passar så bra på min cykel, men tur att man inte har några småbarn för barnsäkerhet hade man inte hört talas om på 60 talet.

På kvällen var vi ut en sväng i skogen och hittade lite kantareller och den första kantarellmackan för året är alltid godast, tycker jag.

Ha en skön kväll!

  • Comments(1)//blog.lavendelolantliv.se/#post158