Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Blöta pussar!

InspirationPosted by Eva-Lena Mon, August 08, 2011 13:51:57

Men vilken fart det tog med de snygga vita lampkronorna som jag skrev om i förra inlägget. Jag har redan sålt två stycken. Jättekul! Nu sitter jag på nålar och väntar på de svarta.

Det som går sakta för närvarande är målningen hemma, De kommer att sluta med 6 lager färg på väggarna innan det är täckt helt och det ska torka mellan strykningarna. Så här i efterhand kan man undra om det hade blivit billigare att tapetsera med vita tapeter istället. Men men...

Vi har det allra finaste och gulligaste hunddagiset här i byn som heter Hamrånge Hundcenter och där är man alltid välkommen och blir helt blöt av alla pussar när man kommer. Där kan man träffa fyrbentingar som Keeper, Evert, Lisa, Billy, Ludde och taxen Fredde Bengtsson och flera andra. Tänkte visa va fint Annie har gjort där. Lite mörka bilder....

Kolla va enkelt, ett öppet skåp från början och ett gammalt fönster ditsatt. Innanför kan man bla hitta grejer från Lavendel & Lantliv och en gullig blomkruka virkad i mattrasor som hon har gjort. Jättefint!

I köksfönstret hänger fina gardiner med brokig spets och dekorerade gamla galgar som dekoration högst upp.

Och kolla vilket skåp/ skänk hon har hittat och det passar ju perfekt där och uppepå finns hundgodis, tuggben, bajspåsar och schampo med lavendeldoft som man kan köpa, det ni! Hon har också möjlighet att emot pensionatplatser om man behöver resa bort. Det är inte så svårt att förstå att de fyrbenta gästerna trivs hos Annie.

Trevlig dag!

  • Comments(1)//blog.lavendelolantliv.se/#post153