Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Kära besök och ting!

FyndPosted by Eva-Lena Fri, August 05, 2011 13:34:14

I går var det en så himla kul dag. Jag fick besök av en gammal jobbarkompis från Ericsson och det var 11 år sedan vi sågs. Vi hade mycket att prata om och det var så kul att hon hittade hit.

Det var två besök från Uppsala också varav den ena har hittat min blogg och facebook och hur kul är inte det när man får såna besök. Den andra är en tidigare kurskamrat som hade vägarna förbi men då var jag ute i ett ärende och missade henne och det tycker jag var så tråkigt, men hon har lovat att komma tillbaka.

En annan kul överaskning i går var att min man kom hem med ett fynd i från skogen. Meen helt sprittans glad blev jag för den. Rostig och grånat fint trä helt i min stil, jag tror det är en gammal skolstol. Den slåg slängd en bit in i skogen, konstigt tyckte jag men den har nog tjänat som ett sittunderlag för en jägare en gång i tiden trodde han. Nu är den inget vidare sittvänlig längre så den har fått flytta hem till oss och står bara och är fin i hallen. Läderväskan på bilden är en kär klenod också det är en jättegammal väska som innehåller tre gamla bouleklot.

I dag har jag fått paketleverans, innehållet ska jag visa i morgon!

Ha de!

  • Comments(2)//blog.lavendelolantliv.se/#post151