Lavendel & Lantliv

Lavendel & Lantliv

Välkommen till min blogg

Här läser du om allt ifrån vardagliga reflektioner till väntade och oväntade händelser med fix och trix hemma och borta.Learning by doing!

LjusPosted by Eva-Lena Wed, August 03, 2011 13:06:04

Ruljangsen går vidare på Lavendel & Lantliv och det är så roligt att träffa nya människor varje dag, spannet på kunder är stort både sommargäster från byn som hittar hit, turister och kunder från kringbyarna och Gävle och de som läser min blogg troget kommer från alla möjliga håll, Sandviken och Skutskär och inte minst byborna. Fantastiskt kul tycker jag.

Mina erfarenheter som affärsinnehavare är i de närmaste obefintligt så mitt motto är "learning by doing" som vi sa på min gamla arbetsplats. Som igår tillexempel. Jag haft en ljuskrona för blockljus i butiken och har hittils sålt fem stycken och det var inte något jag hade kunnat gissat utan var mest förvånad över det. Så när en kund kommer in och blir besviken för att de har tagit slut så beställde jag en till henne och en till för att ha till salu i butiken, de är ju stora och tar plats resonerade jag.

Men i går när de kom hem så ställde jag undan den beställda och hängde upp den andra och redan efter en timme kom en kund och köpte den också så nu är jag utan igen. Den ena hamnade i Gävle och den andra i Sandviken. Hihi va roligt!

Så nu måste jag beställa igen. Verkligen angenäma bekymmer jag har då!

Och igår fick jag mejl från en annan leverantör att de efterlängtade lampkronorna i vitt och svart blev packade för leverans i går och då borde de komma senast i nästa vecka.

Lycka för mig!

  • Comments(2)//blog.lavendelolantliv.se/#post149